Matracportal.hu portál

2007/01/30

Országos Gerincgyógyászati Központ

A NOVETEX MATRAC Biomanufaktúra elnyerte a az Országos Gerincgyógyászati Központ ajánlását. Olvassa el az ajánlás teljes szövegét itt!

A „NOVETEX” biomatrac minősítése


A Budai Egészségközpont Kft. Szakkórháza, az Országos Gerincgyógyászati Központ
4 db NOVETEX biomatracon fektette betegeit fél éven keresztül.

A betegek a biomatracot kifejezetten szívesen fogadták, kényelemérzetüket nagymértékben javította. Pihenésük és alvásuk zavartalan volt a biomatrac tulajdonságainak köszönhetően.

A fekvőfelület megfelelő szilárdsággal tartotta a fekvő testet és érzékeny rugalmassága hatékonyan követte a test mozgását. Ez a frissen műtött betegeknél rendkívül fontos szempont volt, amit a biomatrac maximálisan teljesített.

A komfortérzet kialakulását az izzadásmentes fekvés és alvás jelentősen befolyásolja. A biomatrac speciális, természetes anyagokból készült szerkezete kiválóan biztosította a jó szellőzést és a tisztíthatóságot egyaránt.

Ismert, hogy a gerincbetegek – panaszaik jellegének, alvási testhelyzetüknek és testméreteiknek különbözősége miatt - különböző módon igénylik a fekvőfelület keménységének és rugalmasságának arányát. Ezt a speciális igényt a biomatrac kézi, egyedi készítésének és felépítésének köszönhetően képes kielégíteni.

Az Országos Gerincgyógyászati Központ szakmai vezetése javasolja a gerincbetegek számára a matrac használatát, a matrac hirdetési anyagában a gyártó jogosult javaslatunkat a Budai Egészségközpont Szakkórháza, az Országos Gerincgyógyászati Központ logójával használni.


Budapest, 2006. január 17.





Dr. Varga Péter Pál
Főigazgató főorvos

Nincsenek megjegyzések: